Mobil hemsida

Mobilsurfning blir allt vanligare, vi bär numera med oss nätet i fickan och det är inte alltid informationen visas korrekt på en mobil enhet.

Med en mobil hemsida försäkrar vi oss att oss att besökare får det viktigaste presenterat,  lättillgängligt och anpassat för mobilen eller surfplattan.

Vad vi kan behöva tänka på är till ex att storlek och dimension på skärmen skapar nya förhållanden vi måsta anpassa oss till. En sak till att ta in i beräkningen är att telefonen eller surfplattan ofta används på stående fot och därmed blir vårt behov av att hitta det vi söker så snabbt och enkelt som möjligt ett snäpp högre än då vi sitter vid våran laptop eller stationär dator hemma eller på jobbet.

Vad vi behöver göra sen är att se vad som är viktigast för kunden att ta reda på. Är det priser, öppettider, intresseanmälan eller vad det nu kan vara beroende på vad ens verksamhet går ut på.

När vi spikat vad som är viktigast måste det lyftas fram, rent grafiskt, i den anpassning av hemsidan som tas fram. Övrig information och undersidor får så klart också vara med på den mobila sidan.

När besökaren surfar in på våran sida så kommer den automatiskt veta att det är en mobil enhelt som används och vi blir dirigerade till den mobila sidan.